top of page

Kom naar de open dag van basisschool de Bijlmerhorst

Updated: Dec 9, 2023


leerling zit in de schoolbibliotheek van basisschool de Bijlmerhorst
Laïla zit in groep 4 en is dol op lezen, knutselen en spelen.

Hallo andere ouders! Zoeken jullie nog een leuke maar vooral goede basisschool in Amsterdam Zuidoost of Diemen-Zuid? Maak kennis met de openbare basisschool de Bijlmerhorst. Klein en fijn en vooral ook goed!


Kom naar de open dag op 15 december 2023, van 9.00uur tot 11.00uur, in de E-Buurt op de grens met Diemen-Zuid en Holland Park.


Mijn dochter Laïla zit op deze basisschool. Ik vind onze jeugd, school en het onderwijs heel belangrijk. Daarom volg ik wat er allemaal gebeurt met het onderwijs in Zuidoost, zeer kritisch. En over deze basisschool, de Bijlmerhorst, ben ik zeer tevreden. Vandaar dat ik ook graag deze basisschool onder de aandacht breng en aanbeveel. Want er is nog genoeg plaats voor veel nieuwe leerlingen.


Elke ochtend, als ik mijn dochtertje naar school breng, geniet ik van alle vrolijkheid van alle kinderen, juffen en meesters. Keer op keer ben ik onder de indruk van de toewijding van de juffen en meester en de wil om alles zo goed mogelijk te doen.


Kom daarom naar de open dag, dan kan je zelf het schoolgebouw, de juffen en meester, de kinderen en de groepsdynamiek ervaren en zien hoe er lesgegeven wordt. En horen en zien hoe de kinderen zijn: speels, nieuwsgierig en vooral blij.


Het is een fijne en kleine basisschool. Het gebouw is schoon, opgeknapt en overzichtelijk. Overal in het gebouw is ruimschoots daglicht aanwezig. Alle schoolkinderen komen in de loop van de schoolweek alle andere kinderen weleens tegen. Zo ook de ouders. Daardoor kent iedereen elkaar wel van gezicht en is niemand een vreemde voor een ander. Als ouder ervaar je dat jouw kind, en jijzelf als ouder, echt welkom bent op deze school.


Het team van juffen en meesters stralen uit dat ze met plezier lesgeven en hun werk doen. Ze maken er werk van om elke aangelegenheid tot iets speciaals te maken en de school feestelijk aan te kleden met de feestdagen.


Overal waar je kijkt en gaat wordt jouw kind, en jijzelf als ouder, uitgedaagd om nieuwsgierig te zijn, een boek op te pakken en te gaan lezen of een praatje met een andere ouder te maken. Kom dat dus ook eens doen op de open dag.


Auke VanderHoek – betrokken, trotse en blije papa.

Auke Woord En Beeld.


Zoek je nog een goede basisschool?

Maak kennis met de Bijlmerhorst!


EGoli 12, 1103 AC Amsterdam

Tel: 020-6908186

E-mail: admin(@)bijmerhorst.nl
Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page