top of page

Gedichtenbundel:
'Jij, ik en ons leven'

Mijn bewondering voor jou zoals jij bent. De zoektochten naar geluk in de liefde. De uitdagingen van het alleenstaande vaderschap. Flirten, verliefd worden, het geluk vinden, trouwen en vasthouden aan wat goed is. Het leven en dat te mogen delen, staan centraal in mijn gedichtenbundel: 'Jij, ik en ons leven'.

Het delen van een glimlach en genieten van een flirt. Een compliment geven omdat jij ook je best doet en omdat je het goed doet. Erkenning voor hoop, vrees en verdriet. Het delen van pijn en eenzaamheid. Gezien worden, laten weten dat je gezien bent. Benaderbaar en aanraakbaar. Wees gevonden. Geniet en leef.

Als het even kan deel ik een gedicht door er een voor je te schrijven of persoonlijk voor te dragen. Of een gedicht uit mijn repertoire uitgetypt op een mechanisch schrijfmachine te overhandigen.

Vind je een gedicht leuk? Bestel een exemplaar persoonlijk uitgetypt op mooi papier. Of bestel mijn gedichtenbundel voor €15,- inclusief porto. Neem contact op via het formulier helemaal hieronder.

bottom of page