top of page

Koken met de familie: we brouwen er wat van. Ook in 2024: de beste wensen!

Updated: Jan 8


Daddy in the cooking pan cooking with the family
Koken met de familie. Foto en in de pan: Auke VanderHoek

Wat het nieuwe jaar van 2024 u/jij/jullie en ons ook zal brengen – we houden elkaars hart vast – we gaan er wat moois van brouwen. De Kerst van 2023 ligt nu veilig achter ons. Iedereen van ons gezin heeft het overleefd. We hopen dat de enige nattigheid in het komende jaar de overvloedige zegende regen zal zijn die het land rijk maken.


Namens Auke Woord en Beeld…

Mama Ozichi, Huppel-het-aangewaaide-konijn, Laïla, Jelle en de binnenkort aangetrouwde Marijke en C'est Moi: een goed nieuwjaar toegewenst!


Dochter Laïla en C'est Moi hadden in de afgelopen al de grootste lol, Huppel was erg op zijn hoede, met de pannen van Mama Ozichi. Hopelijk dat het alvast een glimlach gratis en voor niks met jou deelt. Want dat is een van de mooiste ongrijpbare dingen in het leven: een glimlach te mogen delen.


Hieronder de hele fotogalerie. Als je goed kijkt zie je nu en dan wat foutjes die verklappen hoe de foto's zijn gemaakt. Geen Photoshop shopping toegepast, echt zo geschoten. Geen pan en konijn is pijn gedaan. Alleen dochter en papa die wat stijve spieren overhielden aan het poseren. Huppel heeft een extra portie rozijnen als beloning gehad.


Koffie.Comments


bottom of page