top of page

Romantisch fietstochtje met vrouw in de bakfiets door de Bijlmer, Amsterdam Zuidoost

Updated: Oct 8


Vrouw in de bak van een bakfiets
Romantischefietstochtje in een bakfiets

Met mijn lief, Ozichi. Een romantisch fietstochtje door de Bijlmer, naar de Amsterdamse Poort. Acht jaar geleden stapten we samen in het huwelijksbootje en nu gaan we even een koffie en taartje doen bij Douwe Egberst Café in het Zandkasteel. Met mijn vrouw in de bak en ik op mijn mobiele fitnessapparaat.


Ozichi: "Ik zie allemaal dingen die ik normaal niet zie nu ik niet zelf aan het fietsen ben"

C'est Moi: "Zo heb je Zuidoost nog nooit bekeken."

Ozichi: "Het trekt wel bekijks, in de Bijlmer zien ze sowieso geen zwarte vrouw in een bak."

C'est Moi: "Wel weer een stereotypering: de zwarte vrouw uit de Bims zit weer in de bak."

Ozichi: "Maar wel met een vleugje tata. In de bak van een bakfiets."

Koffie
12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page