top of page

Schaapachtig blijven lachen

Updated: Dec 6, 2023


Diy Shaun the Sheep popcorn bags as children's treat
Diy Shaun the Sheep popcorn bags as children's treat

Mijn vrouw, Ozichi, had de hele traktatie voor onze dochter Laïla uitgedacht. In de vorm van Shaun the Sheep popcornschaapjes in een papieren zak met ook daarop een schaapkopje. Ozichi zou de popcorn bakken en in zakjes doen en of ik wilde uitvogelen hoe het schaap gezichtje te maken en dan 24 schaapjes van popcorn en schaapzakjes te maken.


Altijd mooi hoe een ander iets bedenkt en jij het dan maar vanzelfsprekend mag doen. 'Jij bent daar goed in'…. Dank voor het compliment, edoch. Alsof ik geen andere dingen te doen heb.


Maar onderaan de streep ben ik bovenal papa en echtgenoot. De wens van mijn vrouw is mijn bevel. En om iets leuks te doen voor en met mijn kinderen als papa, is dat toch wel een voornaamste taak. Nu zorgen dat ze later goede jeugdherinneringen hebben.


En het blijft zich uitbetalen. Nu, bijna een maand later toveren twee schaapjes in het keukenkastje nog steeds een glimlach op mijn gezicht. Elke keer weer als ik mijn handen was of wat afwas. Of als ik even op de diepvriezer kijk en terugdenk aan hoeveel lol ik in het maken had van de traktaties.


Koffie.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page